dzisiaj byłem w urzędzie komunikacji oraz kontaktowałem się z ASO i wyszło ze nie otrzymałem po za książką serwisową lpg i kartą gwarancyjną żadnych dokumentow od LPG. Mam auto bez wbitej instalacji gazowej w dowód rejestracyjny. Z tego co ustaliłem w rozmowie z kierownikiem serwisu ASO kompletuje dokumenty !!!!!!!!!!!!!!! po dwóch miesiącach mojego dzwonienia i upominania sie masakra.
Dealer nie może zdobyć homologacji od butli gazowej
Zwiń
X
-
Znając życie dopiero po twojej interwencji będą wysyłali (zakładam że do) Landi Renzo komplet dokumentów aby otrzymać homologację montażu instalacji gazowej. Przy odbiorze homologacji montażu instalacji gazowej pamiętaj o homologacji na butlę gazową - bez tego będziesz miał dodatkowe kłopoty za rok podczas badania rejestracyjnego.
Komentarz
-
-
Nie jest to odosobniony przypadek. Czytałem, że w Skodzie bywają z tym cyrki. Ja też miałem problem - Panie w WK jorgnęły się, że nie mam homologacji na instalacje gazową i nie chciały mi wbić LPG w dowód. Z tym, że u mnie wystarczył jeden telefon do Jakuba i kwity przyszły faxem bezpośrednio do WK. Oryginały okazałem jak odbierałem twardy dowód.
Komentarz
-
Komentarz